L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, va visitar dijous passat les instal·lacions del Grup Saltó al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, acompanyat de Jaume Saltó, CEO del grup.

Durant la visita, se li van presentar els principals projectes en què està treballant el grup, entre els quals, el projecte recentment guanyador del Repte 5G que organitza la Fundació Mobile World Capital Barcelona.

L’alcalde de Lleida va tenir l’oportunitat de comprovar en primera persona el funcionament d’aquest projecte, que té com a element més singular el robot assistencial, que dins del grup és conegut com ‘Boirosa’, en referència al fenomen meteorològic típic de la ciutat de Lleida.

Així mateix, Jaume Saltó, va aprofitar per presentar a l’alcalde, l’equip de persones que gestionen els projectes d’innovació del grup i les instal·lacions ubicades a l’edifici TIC del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida.

La visita va finalitzar amb una distesa conversa entre l’alcalde, Saltó i membres del seu equip en què van estar comentant diferents aspectes relatius al funcionament dels projectes, així com els que estan per venir.

visita alcalde