Joves Futur+ és un projecte dirigit a joves en situació de vulnerabilitat i que té com a objectiu oferir suport a les persones joves que, en complir 18 anys, perden la protecció de l’administració pública i es troben en una situació de màxima vulnerabilitat. A través d’una xarxa de formadors, educadors socials, psicòlegs i mentors se’ls proporcionen les eines necessàries a nivell formatiu, laboral, psicosocial i emocional per aconseguir una autonomia personal plena, en absència d’una família o xarxa social.

Durant l’acte de reconeixement, més d’un centenar d’empreses de tota Catalunya es van reunir a la Sala Roma del Spotify Camp Nou. Va comptar amb la presència del president del FC Barcelona, Joan Laporta, la Dra. Marta Segú, directora general de la Fundació FC Barcelona, i Xavier Bertolín, director corporatiu d’Educació i Màrqueting de la Fundació “La Caixa”.

Group Saltó és una de les empreses col·laboradores amb el projecte. Des de fa més de vint-i-cinc anys, un dels nostres pilars ha estat la captació i retenció del talent local.

Poder donar una oportunitat a les persones joves en situació de vulnerabilitat ens plena d’orgull i satisfacció.

Esperem comptar ben aviat amb la participació de joves a la nostra empresa, sigui fent pràctiques, formació DUAL, treballant o de visita a les nostres instal·lacions.

Agraïm a la Fundació del FC Barcelona, la Fundació la Caixa i a totes les empreses i entitats que col·laborem en aquest sentit i treballem amb un objectiu clar entre mans. Cap jove sense feina!

Discurso del presidente Joan Laporta