Grup Saltó serà present en la pròxima edició de l’IoT Solutions World Congress, que se celebrarà per cinquena vegada a la Fira de Barcelona (Espanya), del 29 al 31 d’octubre de 2019.

La fira IoT Solutions World Congress és l’esdeveniment d’IoT més gran del món que s’inspira en noves idees, solucions i persones, i s’hi reuneixen les millors ments de la indústria per discutir qüestions candents en el negoci d’IoT. Un esdeveniment únic, dedicat exclusivament a unir els proveïdors d’IoT amb la indústria per ajudar-la a augmentar la productivitat a través d’aquesta tecnologia disruptiva.

Les tendències mundials que s’exposaran a la fira inclouen la transformació digital en diverses indústries, com el transport connectat, la fabricació, l’atenció mèdica, l’energia i els serveis públics, edificis i infraestructura, indústria oberta, tecnologies transversals d’IoT, blockchain i intel·ligència artificial.

Ens podreu trobar a Gran Via, Hall 2, Level 0, Street B, Stand 271, on posarem a disposició dels visitants la nostra experiència en blockchain, enabling IoT, intel·ligència artificial i energia i utilitats.