• Tipus d'esdeveniment: Fira
  • Data: 19 d'octubre 2021
  • Horari: 16.00 a 17.00 h
  • Lloc: Saló Segrià Fira de Lleida

Presentarem les solucions SOM més innovadores per a la gestió de serveis municipals, tant des de l’àmbit de l’atenció a les persones com del manteniment dels equips municipals.

SOM Smart Cities és la plataforma intel·ligent de gestió dels actius municipals, desenvolupada per Grup Saltó. Permet el monitoratge de tota mena d’actius connectats, com il·luminació, senyalització, consum energètic, aigua, manteniment d’edificis públics, etc., i una gestió àgil dels serveis i control del cicle de vida dels actius per facilitar la presa de decisions estratègiques a curt i llarg termini.

SOM Care és la solució de suport en l’assistència a les persones a través de robots. En aquesta presentació, ensenyarem les funcionalitats dels nostres robots i com poden ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones.

No t'ho perdis!

No vas poder assistir?

Deixa’ns el teu correu electrònic i et farem arribar l’acte complet

Sol·licitar video

Multimedia