El programa de GLOBALleida dona suport al creixement i acompanyament per reforçar l’estratègia de l’empresa.

Group Saltó participa des d’aquest mes de febrer en el programa d’Acceleració Empresarial de GLOBALleida, que treballa aspectes clau de l’empresa amb l’objectiu de reforçar el creixement, desenvolupar el model de negoci i buscar noves possibilitats de finançament per a l’organització.

Després d’un acurat procés de selecció per elegir un total d’onze empreses sòlides, Group Saltó ha estat seleccionada per treballar amb l’equip en noves estratègies per al creixement de l’empresa. De fet, el programa de GLOBALleida vol facilitar a les organitzacions tots els instruments necessaris per guanyar en competitivitat.

El programa té una durada trimestral de 60 hores de formació pràctica a través de sessions grupals i tutories individualitzades. S’hi treballaran continguts com la gestió estratègica del negoci, el finançament, l’estratègia de venda, la negociació, la formació jurídica i la internacionalització..

Privacy Preference Center