Enginyer de fama internacional, donarà a conèixer els ingredients necessaris perquè les empreses guanyin en competitivitat.

El dimarts 27 de maig de 2014, el consultor d’alta direcció Marcos Urarte impartirà la conferència “Management competitiu: la fórmula de la competitivitat (P4C3)C”, en què revelarà quins són els ingredients necessaris perquè una empresa pugui ser competitiva, àgil i flexible.

Marcos Urarte atresora una llarga trajectòria en el terreny de l’alta direcció, la consultoria estratègica i de negoci i el coaching empresarial. Actualment treballa com a consultor estratègic en més de 100 entitats públiques i privades, i és professor a les principals escoles de negoci i universitats d’Espanya i Llatinoamèrica. Col·labora amb el Banc Mundial i l’any 2011 va rebre el premi Most Valuable Speaker.

La conferència tindrà lloc el dimarts 27 de maig a partir de les 9.30 hores a l’Auditori Joan Oró de l’edifici CeDiCo del Parc Científic i Tecnològic de Lleida, en el marc de Saltó Breakfast, el primer cicle de conferències que organitza Group Saltó.

La jornada és gratuïta i està oberta al públic, però caldrà inscriure-s’hi abans del 22 de maig..

Privacy Preference Center