Group Saltó celebra el primer SALTÓ BREAKFAST amb més de 70 assistents a la ponència de Marcos Urarte, consultor d’alta direcció, com a primer conferenciant. L’empresa ha iniciat aquestes jornades amb l’objectiu de compartir i difondre coneixements vinculats al món de l’empresa i a la capacitat d’augmentar la competitivitat.

Avui, dimarts 27 de maig, el consultor d’alta direcció Marcos Urarte ha obert el primer SALTÓ BREAKFAST amb la conferència “Management competitiu: la fórmula de la competitivitat (P4C3)C”, en què ha explicat quins són els ingredients necessaris perquè una empresa guanyi en competència i flexibilitat. La jornada, que ha comptat amb un total de 70 assistents, s’ha celebrat a l’auditori Joan Oró de l’edifici CeDiCo del Parc Científic i Tecnològic de Lleida, on Group Saltó també té la seva seu. La convocatòria d’aquest primer SALTÓ BREAKFAST vol ser el punt de partida de tota una sèrie de trobades obertes al públic, en què professionals i empresaris puguin aprendre i compartir coneixements junts.

Marcos Urarte és un professional que compta amb una llarga trajectòria en el terreny de l’alta direcció, la consultoria estratègica i de negoci i el coaching empresarial. Durant la seva intervenció, Urarte ha definit quins són els elements que serveixen per elaborar la fórmula de la competitivitat, els quals són configurables segons les necessitats i circumstàncies de cada empresa. La recepta ideal es compon de la bona gestió de factors com la productivitat, el preu, el posicionament, les persones o el país, així com de la qualitat i la capacitat de merèixer confiança, elements que resultaran fonamentals a l’hora de construir la fórmula d’una competitivitat ben entesa.

L’acte també ha comptat amb la presència d’Àngel Ros, alcalde de la ciutat de Lleida, que ha felicitat Group Saltó per la iniciativa i la bona organització d’aquest primer esmorzar.

Privacy Preference Center