Del 29 al 31 d’octubre de 2018 va tenir lloc a Barcelona l’IOT Solutions World Congress, l’esdeveniment líder en l’àmbit internacional de la indústria de l’Internet of Things (IoT), Blockchain i Intel·ligència Artificial (AI). Durant 3 dies, més de 16.000 visitants de 120 països van compartir coneixement i experiències sobre el sector, en un espai específic per a empreses i professionals de l’àmbit..

En aquest entorn d’alt nivell, des de Group Saltó vam tenir l’oportunitat de presentar la nostra tecnologia SOM, la suite de software que ofereix una solució eficaç als problemes de les empreses des de la perspectiva de la digitalització, l’automatització de processos i detecció de tendències, la integració amb sensors, maquinària, dispositius… i un reporting basat en quadres de comandament accessibles des de qualsevol dispositiu i qualsevol lloc.

La solució SOM automatitza tasques repetitives, pren decisions de forma autònoma i intel·ligent per resoldre diferents necessitats d’empreses, entitats i fins i tot ciutats, amb els millors recursos i al cost i en el temps més baixos possibles, gràcies a la integració d’un sistema propi d’Intel·ligència Artificial de gestió de recursos basat en algoritmes d’Aprenentatge Automàtic o Machine Learning. A més, SOM té la capacitat, a través de l’ús de tècniques de Big Data, de realitzar tasques preventives, i fins i tot predictives, en donar una solució abans no sorgeixi el problema.

El mòdul de la suite SOM anomenat SOM IOT, presentat específicament a l’IOT Solutions World Congress, és el producte que dona sentit a la recollida de dades provinents de sensors per determinar accions de forma desassistida, i que aconsegueix, a través de la parametrització, la rendibilitat i l’eficiència d’un projecte IOT.

Si voleu tenir més informació sobre aquesta solució o d’altres del Group Saltó,

no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Estarem encantats de mantenir una reunió amb vosaltres i explicar-vos tots els detalls dels nostres serveis i tecnologia..