A Group Saltó estem molt orgullosos d’anunciar que hem estat seleccionats entre els 6 finalistes que competiran a escala internacional per convertir-se en un dels dos guanyadors del repte 5G de Mobile World Capital Barcelona.

El repte Improving Quality of Life for Elderly (at Home) Through Technology (millorant la qualitat de vida de la gent gran [a casa] a través de la tecnologia) és una iniciativa de 5G Barcelona que avalua propostes de 5G orientades a millorar l’autonomia de les persones grans en l’àmbit domèstic i les seves condicions de vida durant l’envelliment.

El repte, llançat al febrer per l’Ajuntament i la Fundació Mobile World Capital Barcelona, va rebre un total de 53 propostes, que van ser presentades des de 14 països diferents. El següent pas és conèixer quins projectes es converteixen en guanyadors del repte i aconsegueixen posar en marxa les seves propostes durant l’any vinent.

Group Saltó, per la seva part, presenta SOMCARE, una proposta que té com a base la millora de la qualitat de vida de les persones grans mitjançant la tecnologia, amb suport a les necessitats i gestions quotidianes, el monitoratge de l’estat de les persones, la rapidesa i l’agilitat en la resposta a emergències, l’atenció a sol·licituds, l’acompanyament, les alertes segons esdeveniments i l’optimització de serveis.

Des de Group Saltó seguim construint futur.