Grup Saltó ha participat en la primera edició del Breakfast4Inno organitzat pel projecte europeu INNO4AGRO. Jaume Saltó, CEO de l’empresa, ha parlat de l’aposta del nostre grup per la innovació empresarial i l’oferta de serveis que el grup ofereix en aquest àmbit.

 

La jornada, celebrada al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, forma part de les accions del projecte INNO4AGRO, dirigides a crear espais on compartir coneixement, experiències reals, casos d’èxit o reptes que estan realitzant o projectant empreses lleidatanes en l’àmbit de la innovació, en un format proper i directe que generi conversa i fomenti la connexió entre empreses del territori.

L’anècdota de la sessió ha estat el moment en què Jaume Saltó ha presentat al públic present el robot assistencial que forma part del projecte SOMCARE, guanyador del Repte 5G que organitza la Fundació Mobile World Capital Barcelona. En la seva presentació ha explicat que en les pròximes setmanes, el projecte iniciarà la seva fase de prova pilot a Barcelona.

L’acte ha comptat amb la presència d’una trentena d’empresaris i responsables d’entitats del territori, i ha finalitzat amb un debat obert en el qual els assistents han pogut compartir els seus projectes, dubtes i plantejar nous reptes en l’àmbit de la innovació.