Ha donat assistència tecnològica i ha fet entrega de material a centres sanitaris com l’Hospital de Bellvitge, el Joan XXIII i l’Arnau de Vilanova, entre d’altres

Grupo Saltó és l’empresa encarregada del manteniment d’alguns dels aparells tecnològics que s’han instal·lat en les UCIS mòbils i els hospitals de campanya en el marc de la situació actual provocada per la COVID-19. Així, Saltó ha estat supervisant el manteniment tècnic i informàtic dels llocs on es necessita fer front al virus, com l’Hospital de Bellvitge de Barcelona, el Joan XIII de Tarragona o l’Arnau de Vilanova de Lleida, entre d’altres. A més, Grupo Saltó també ha fet entrega a diverses institucions de material tecnològic necessari per a afrontar el virus.

A les ciutats de València, Castelló i Alacant, el grup empresarial continua donant suport i ha reforçat els serveis de manteniment dels equips tecnològics i de solució a les incidències informàtiques i tecnològiques dels hospitals i centres d’atenció primària que s’emmarquen dins el Projecte Sanitat.

D’aquesta manera, Grupo Saltó, ha abocat la seva llarga experiència de més de 25 anys en el sector tecnològic, per accelerar els processos informàtics i donar resposta ràpida a les incidències tècniques en hospitals d’àmbit nacional davant l’actual crisi sanitària.