Farà entrega d’aparells tecnològics a diversos centres educatius catalans per tal d’evitar la bretxa digital davant de la situació actual

Grup Saltó farà entrega, al llarg de les pròximes setmanes, d’equipament tecnològic a diversos centres educatius de les demarcacions de Lleida, Tarragona i de les Terres de l’Ebre per facilitar que els alumnes puguin seguir el tercer trimestre del curs 2019/2020 des de casa. També, en el marc d’aquesta iniciativa promoguda pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, dotarà de connectivitat a aquelles llars que no comptin amb connexió a internet, juntament amb Telefònica.

L’Institut Josep Lladonosa de Lleida ha estat un dels primers centres escolars de Catalunya en repartir ordinadors entre el seu alumnat. Grup Saltó ha adaptat els aparells i ha dotat a un 10% de l’alumnat de l’institut lleidatà amb més d’una cinquantena d’ordinadors portàtils. Durant les pròximes setmanes, el Departament d’Educació, juntament amb Grup Saltó, té previst ajudar en l’entrega d’aparells tecnològics a més de 24.000 centres educatius de Catalunya, públics i concertats, els quals els distribuiran entre l’alumnat que el necessiti.