Ha estat guardonada en la categoria dret a la vida independent i autonomia personal

SOM Care, la solució de Grup Saltó per a l’assistència i l’acompanyament a persones grans i/o dependents, ha estat guardonada amb el Premi ECOM María José Vázquez en la categoria dret a la vida independent i autonomia personal.

El lliurament d’aquest guardó va tenir lloc en un acte celebrat el divendres 28 de gener a l’Auditori del Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra i va ser recollit per Jaume Saltó, CEO i fundador de Grup Saltó.

Els premis ECOM María José Vázquez tenen com a objectiu reconèixer, visibilitzar i agrair la tasca duta a terme per persones, empreses, entitats o institucions que han treballat per promoure l’exercici dels drets de les persones amb discapacitat física i/o orgànica. Van néixer l’any 2021 emmarcats en els actes de celebració del 50è aniversari de l’entitat, impulsada per persones amb discapacitat física que treballen per aconseguir una societat inclusiva, i tenen la voluntat de convertir-se en una iniciativa de caràcter anual.