Del 28 de febrer al 3 de març, Grup Saltó va estar present al Mobile World Congress Barcelona, ​​un dels congressos més grans de noves tecnologies del món.

En aquesta ocasió, Grup Saltó va estar localitzat a l’estand de Catalunya, un espai de la Generalitat de Catalunya destinat a empreses i centres tecnològics catalans per presentar els seus desenvolupaments tecnològics, productes i serveis.

Durant el congrés, Lluís Torrens Mèlich, director de Planificació i Innovació de l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona, ​​va presentar a l’acte M4Social el projecte pilot desenvolupat conjuntament entre el Grup Saltó, la Fundació Mobile i l’Ajuntament de Barcelona, ​​ARI- II, sota el títol “Nou model d’assistència robotitzada intel·ligent per a la cura de les persones dependents”, a l’estand Fundació Mobile World Capital Barcelona.

Cal destacar que el projecte presentat a M4Social va ser el guanyador del Repte 5G promogut pel Mobile World Capital Barcelona Foundation i, aquest any 2022, passarà a ser a les cases de 100 usuaris després de l’èxit de la prova pilot desenvolupada el passat any.