El 25 de març de 2022, a la nostra delegació de Lleida, vam realitzar una plantada d’arbres en col·laboració amb Fundació Aspros, entitat sense ànim de lucre que impulsa la inclusió i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

Amb aquesta acció volem apostar per la cura del medi ambient en línia amb els ODS 11 i 15 que urgeixen a adoptar mesures urgents per combatre el canvi climàtic i a gestionar sosteniblement els boscos, lluitar contra la desertificació, aturar i invertir la degradació de les terres, aturar la pèrdua de la biodiversitat i els seus efectes, respectivament.

Iniciatives com aquesta s’emmarquen en la política de responsabilitat social corporativa de Grup Saltó i ens ajuden a aprendre i potenciar el compromís i el treball en equip. En aquest cas, cada departament de Grupo Saltó és responsable de la cura i el manteniment d’un arbre.