El passat dimarts 27 de juny es va celebrar l’acte de signatura del Manifest per una Economia amb Propòsit.

El manifest, firmat per més de 200 empreses, entitats i patronals, té com a objectiu l’impuls d’una economia amb propòsit centrada en tres pilars fonamentals com són l’econòmic, el social i l’ambiental.

L’organisme empresarial de referència en RSE a Catalunya Respon.cat, juntament amb la col·laboració del Consell General de Cambres de Catalunya, Foment del treball, Pimec, ECOT, FemCat, el Col·lagi d’Economistes, entre altres, són les principals organitzacions empresarials que impulsen aquest manifest de responsabilitat social corporativa per tal que les empreses adherides treballin amb un horitzó comú i es converteixin en referents per la resta d’entitats i empreses del territori català.

Des dels inicis, Group Saltó ha treballat sempre amb els valors de responsabilitat, creixement i sostenibilitat com a eix de treball. Des de l’empresa s’intenta crear un clima de treball estable, compromès amb els més de 250 treballadors i el seu entorn. El grup empresarial promou pràctiques sostenibles que millorin la qualitat de vida de les persones i minimitzin l’impacte en el medi ambient.

Algunes de les pràctiques sostenibles que duen a terme les empreses del grup empresarial són pràctiques d’economia circular com la reparació de components electrònics i evitar la substitució del conjunt, la creació i planificació de rutes eficient reduint significativament els desplaçaments dels tècnics i minimitzant la petjada de carboni i la col·laboració amb entitats publicoprivades per créixer de forma conjunta.

Group Saltó continuarà apostant per pràctiques que impactin positivament en la societat i el medi ambient.