Deixant de banda la trajectòria empresarial, si alguna cosa caracteritza a Group Saltó és el compromís amb la captació i retenció del talent.

 

Recentment, Group Saltó ha assolit un nou èxit en el seu compromís amb la diversitat i la inclusió en l’àmbit laboral. L’empresa ha estat distingida amb el prestigiós distintiu Next Diversitat i Empresa, atorgat per PIMEC (Petita i Mitjana Empresa de Catalunya) a aquelles empreses que destaquen en la promoció de la diversitat i la incorporació d’individus de diferents col·lectius als seus equips de treball.

Aquest reconeixement és fruit del treball constant de Group Saltó en l’elaboració i implementació d’un pla de diversitat que fomenta l’accés i la integració de persones procedents de diferents àmbits de la societat. Mitjançant aquest pla, l’empresa no només cerca l’enriquiment de la seva plantilla amb perspectives i talents diversos, sinó que també contribueix a la creació d’un entorn laboral més inclusiu i igualitari.

Un dels punts forts d’aquesta iniciativa és la seva alineació amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) promoguts per les Nacions Unides. Group Saltó ha focalitzat els seus esforços en diverses àrees clau per a la consecució d’aquests objectius, especialment en els ODS número 5 (Igualtat de gènere), 8 (Treball decent i creixement econòmic), 10 (Reducció de les desigualtats) i 17 (Aliances per a assolir objectius).

Amb aquest nou reconeixement, Group Saltó reafirma el seu compromís amb la creació d’un futur més just i equitatiu mitjançant la promoció de la diversitat i la inclusió en l’àmbit laboral. A més, aquest pas endavant no només és beneficiós per als treballadors de l’empresa, sinó que també contribueix a l’èxit sostenible i a la consolidació de Group Saltó com a líder en el seu sector.