El primer laboratori tecnològic amb un espai de demostració i exploració de tecnologies robòtiques d’assistència i domòtica es va inaugurar aquesta setmana.

El Group Saltó té el plaer d’anunciar la seva participació en la inauguració del ‘Social Living Lab’, un innovador laboratori tecnològic que promet canviar les vides de les persones en situació de dependència a Espanya.

Aquest projecte, liderat per la Universitat de Màlaga i el Departament d’Inclusió Social del Govern Regional d’Andalusia com a part del programa ‘Vivir en casa’, va ser inaugurat amb gran entusiasme. Group Saltó es sent orgullós de haver contribuït amb dos dels robots avançats SOMCare, A-Yud i A-Pren, que jugaran un paper crucial en la implementació de tecnologies robòtiques d’assistència i domòtica a les llars de persones en situació de dependència.

El ‘Social Living Lab’ és un avenç important en la robòtica i la domòtica, permetent l’exploració i la demostració de dispositius de última generació, sensors intel·ligents, robots socials i moltes altres tecnologies, tot dissenyat per millorar la qualitat de vida i l’autonomia de les persones en situació de dependència.

Aquest projecte representa un clar exemple de col·laboració entre institucions i un pas significatiu cap a la transferència social de coneixement. Group Saltó se sent orgullós de formar part d’aquesta iniciativa que té com a objectiu millorar les vides de les persones més vulnerables de la nostra societat.

El ‘Social Living Lab’ ofereix un espai on els investigadors, professionals i organitzacions poden experimentar i provar innovacions tecnològiques que revolucionaran els serveis socials. A més, el seu enfocament en la sostenibilitat, amb panells solars i sistemes de monitorització, reflecteix el nostre compromís amb un futur més verd i eficient.

En el camp de la robòtica, els nostres robots SOMCare, com A-Pren, ofereixen interacció personalitzada i activitats d’entreteniment, mentre que A-Yud proporciona suport i comunicació amb familiars i professionals de la salut.

Group Saltó està compromès amb la innovació i la millora de la qualitat de vida de les persones en situació de dependència. Ens sentim honorats de col·laborar en el ‘Social Living Lab’, i esperem que aquest projecte continuï impulsant avanços tecnològics que canviïn vides i promoguin la independència a casa.

Continuem millorant la qualitat de vida de les persones.