A Group Saltó, estem emocionats d’anunciar la nostra participació a la pròxima edició de Municipalia, la Fira Internacional d’Equipaments i Serveis Municipals més destacada. Aquesta biennal és un esdeveniment de renom que reuneix una audiència diversa, composta per funcionaris municipals, experts en gestió pública, representants d’empreses del sector i professionals interessats en les últimes innovacions en serveis municipals.

Municipalia es durà a terme del 17 al 19 d’octubre a Lleida. L’última edició de Municipalia va atreure més de 20.000 visitants i va comptar amb la participació de més de 300 expositors. Aquestes xifres són un testimoni de la importància i rellevància d’aquest esdeveniment en l’àmbit dels serveis municipals i la gestió pública.

La presència en aquesta fira subratlla el nostre compromís continu de proporcionar solucions tecnològiques integrals per a ciutats i municipis arreu del país.

En aquesta edició de Municipalia, presentarem les últimes novetats en l’àmbit de l’assistència domiciliària amb SOM Care, una solució dissenyada per millorar la qualitat de vida dels residents de la tercera edat i donar suport a aquells que necessiten atenció domiciliària. Estem emocionats per mostrar com SOM Care està transformant la forma en què es presten aquests serveis essencials a les nostres comunitats.

Gestió Eficient de Serveis Municipals

A més, al nostre estand situat al Pavelló 4, estand 457, tindreu l’oportunitat de conèixer l’última versió de SOM Operations, la nostra plataforma intel·ligent de gestió de serveis municipals. SOM Operations està dissenyada per optimitzar la prestació de serveis municipals, millorant l’eficiència operativa i permetent una presa de decisions més informada.

Un Soci per a Ciutats i Municipis

A Group Saltó, creiem en el poder de la tecnologia per millorar la qualitat de vida a les comunitats locals. Els nostres serveis tecnològics integrals s’adapten a les necessitats canviant dels municipis i ciutats, oferint solucions efectives i eficients per a la gestió municipal.

Us convidem a unir-vos a nosaltres a Municipalia 2023 (invitació a l’enllaç) i explorar com Group Saltó està impulsant la innovació en la gestió municipal. Esperem veure-us al nostre estand i compartir idees sobre un futur més intel·ligent i sostenible per a les nostres comunitats.

Visita’ns al Pavelló 4, estand 457. Ens veiem a Municipalia!