Els dies 17, 18 i 19 d’octubre van marcar una cita ineludible al calendari per als amants de la innovació i la tecnologia en l’àmbit municipal. La Fira Internacional d’Equipament i Serveis Municipals, Municipalia 2023, va obrir les seves portes, i Group Saltó no va poder faltar a aquesta cita.

Presentació de Solucions Tecnològiques de Vanguardia

Group Saltó va presentar-se a Municipalia 2023 amb les solucions tecnològiques dissenyades per abordar les necessitats en evolució i adaptació de les administracions municipals i les empreses de serveis als nous temps. Un dels punts àlgids va ser la presentació de la nova versió de la nostra plataforma estrella, SOM Operations. Aquesta plataforma, dissenyada per a la gestió integral dels serveis municipals, brigades municipals, control d’actius i inventaris, entre altres funcionalitats, va despertar un gran interès entre els assistents.

A més, no podem deixar de destacar la nostra exitosa i innovadora plataforma SOM Care, que porta la gestió assistencial a un altre nivell mitjançant robots assistencials. Aquest sistema pioner, desenvolupat per millorar la qualitat de vida de les persones i facilitar la feina dels professionals i familiars, continua marcant l’ pauta en el sector.

Connexions Valuoses i Visites Destacades

Al llarg dels tres dies de Municipalia, l’equip de Group Saltó va tenir l’honor d’interactuar amb representants de municipis, diputacions i professionals de l’sector, la qual cosa ens va permetre entendre millor les necessitats específiques de les nostres comunitats. A més, vam rebre la visita d’autoritats destacades, enriquint encara més la nostra presència a l’acte. Entre les figures destacades que van visitar el nostre estand es poden mencionar Francesc Boya, Secretari General per al Repte Demogràfic i Transició Ecològica, Laura Vilagrà, Consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, l’Alcalde de la ciutat de Lleida i el President de la Diputació de Lleida.

 

Municipalia 2023 va proporcionar una oportunitat ineludible per a Group Saltó per establir relacions comercials, presentar innovacions i continuar consolidant la nostra posició com a líder en solucions tecnològiques per a resoldre les necessitats de les persones.