Més de 120 joves van participar el passat 15 de novembre a la novena edició de la jornada #JOVULLSER. La iniciativa, organitzada per la Cambra de Comerç de Lleida, té com a objectiu posar en contacte joves de 18 i 29 anys amb empreses del teixit empresarial lleidatà.  

L’acte, celebrat al Teatre L’Amistat de Mollerussa, va comptar amb una Zona Empreses, on també va participar Group Saltó, presentant als joves el seu robot A-mig. Una gran oportunitat per als estudiants interessats en el món de la robòtica, la programació i les tecnologies 4.0 de rebre informació de primera mà d’una de les empreses líders del sector. 

 

El robot A-mig forma part de SomCare, la plataforma desenvolupada per Group Saltó amb el propòsit de millorar la vida de les persones majors i les persones amb dependència amb solucions innovadores de robòtica assistencial. La missió de l’empresa és posar la tecnologia al servei de les persones. 

A-mig va ser el primer robot que l’empresa va desenvolupar en el projecte d’innovació social impulsat en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona, que aborda el repte preocupant de la soledat no desitjada que afecta més de 90.000 persones majors de 65 anys només a la ciutat de Barcelona. 

Els resultats del projecte mostren que gràcies als robots assistencials les persones se senten més acompanyades i segures, assolint així un impacte positiu en el seu benestar general. 

 

Per Group Saltó, connectar amb el talent jove del territori i proporcionar consells als joves interessats a ingressar al món laboral tecnològic va ser un honor. Aquesta jornada no només va representar una oportunitat per compartir coneixements, sinó que també va consolidar el compromís continu de l’empresa a contribuir a un futur tecnològic més brillant i inclusiu. 

Group Saltó continua apostant per la captació i retenció del talent local i per fomentar el creixement professional.