Group Saltó present al SIMO Educació amb ASUS, exhibint el potencial educatiu de Zenbo

En els passats dies 14, 15 i 16, Group Saltó va estar present a SIMO Educació, el Saló Internacional de Tecnologia i Innovació Educativa, en col·laboració amb ASUS. Durant aquests dies, destaquem la importància de comptar amb la robòtica educativa, concretament amb Zenbo, dissenyat especialment per als centres educatius compromesos amb la integració de la tecnologia i la promoció de l’educació STEAM en els seus programes acadèmics.

El nostre equip es va dedicar a atendre professionals, directors i professorat de centres educatius, oferint demostracions en viu per presentar les capacitats de Zenbo i l’impacte positiu que pot generar en l’entorn educatiu.

A més de les demostracions, vam contribuir a l’esdeveniment amb una xerrada informativa on vam aprofundir en els beneficis de la robòtica educativa com a aliat estratègic per a professors i alumnes, fomentant l’aprenentatge i cultivant l’esperit STEAM.

La robòtica educativa, representada per Zenbo, es revela com una eina essencial en els centres educatius, no només per impulsar l’adquisició de coneixements tècnics, sinó també per a la detecció i gestió d’emocions. En un món cada vegada més connectat, Zenbo també juga un paper fonamental en la identificació de casos de bullying o assetjament que puguin afectar els alumnes.

Group Saltó s’enorgulleix de haver participat a SIMO Educació, contribuint a la promoció de la tecnologia educativa i subratllant la importància d’integrar solucions com Zenbo en el procés d’ensenyament-aprenentatge.