Només falten 19 dies per a l’esdeveniment més emocionant del sector tecnològic: Mobile World Congress 2024!

 

Del 26 al 29 de febrer participarem, per tercer any consecutiu, en la nova edició del prestigiós congrés. L’esdeveniment, que se celebrarà a la Fira Gran Via, Barcelona, obrirà les portes als visitants des de les 08:30 fins a les 19:00 h.

 

Com a novetat per aquest any, presentarem en exclusiva el nostre nou dispositiu de teleassistència per la gent gran, MAIA. Desenvolupada com a part de la nostra línia de robòtica destinada als sectors socials d’educació i salut, MAIA és el resultat de diversos anys de recerca de mercat i projectes pilot realitzats en col·laboració amb usuaris reals. Aquest innovador producte sorgeix com a resposta a la necessitat de tenir un acompanyant robòtic sense mobilitat.

 

Amb la introducció de MAIA ampliem la nostra cartera de productes per oferir solucions cada vegada més avançades i personalitzades a les necessitats de les persones. Aquesta nova línia de producte compta amb el finançament de l’Agència per a la Competitivitat de l’empresa, ACCIÓ, com a part del seu programa de subvencions per a projectes innovadors.

 

Visita’ns a l’estand 23 del passadís central del Mobile World Congress a la Fira Gran Via de Barcelona per conèixer de primera mà a MAIA i totes les novetats en el món de la tecnologia! T’esperem!