Group Saltó ha recollit el premi ASPID Empresa per la subcontractació del servei de Call Center, gestionat per persones amb alguna discapacitat física.

ASPID ha celebrat avui una nova edició dels premis ASPID 2012, a la sala de la Canonja de la Seu Vella de Lleida, per atorgar els guardons anuals a la INNOVACIÓ, l’EMPRESA, la COMUNICACIÓ i la SOLIDARITAT. Group Saltó ha recollit el premi ASPID Empresa per la seva vinculació a l’associació a través de la subcontractació del servei de Call Center, gestionat per persones amb alguna discapacitat física. Actualment, Group Saltó compta amb 19 persones d’ASPID que realitzen tasques d’atenció al client a través del Call Center, ubicat al Parc Científic i Tecnològic de Gardeny.

Jaume Saltó, CEO de l’empresa, ha centrat el seu discurs en la necessitat de ser responsables socialment i d’apostar d’una manera ferma i sincera per la integració de les persones que conviuen amb alguna discapacitat física, així com per la seva normalització en el context social. Per aquest mateix motiu, ha aplaudit la gran feina dels membres d’ASPID i ha ratificat la convicció de l’empresa de seguir treballant plegats.

L’acte ha comptat amb la presència de la M. Hble. Sra. Núria de Gispert, presidenta del Parlament de Catalunya; l’Il·lm. Sr. Àngel Ros, alcalde de Lleida; l’Il·lm. Sr. Miquel Padilla, vicepresident de la Diputació de Lleida; el Sr. Ramon Farré, delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Lleida; l’Excm. Sr. Joan Biscarri, vicerector de la Universitat de Lleida; la Sra. Montse Bertran, presidenta d’ASPID, i la Sra. M. Teresa Teixidó, vicepresidenta de la mateixa associació.

L’alcalde de la ciutat de Lleida ha felicitat especialment Group Saltó per la seva política empresarial i de recursos humans, i s’ha mostrat particularment orgullós que rebi aquest guardó una companyia ubicada al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, espai en autèntica ebullició tecnològica i empresarial de la ciutat des d’un punt de vista nacional i internacional.

ASPID també ha atorgat el Premi ASPID Solidaritat al Club de Tennis Taula Borges; el premi ASPID Comunicació a Ferran Vilà, Manel Moré, David Ibáñez i Ferran Serra per un treball universitari que va donar lloc al mediàtic documental “Soufian, el nen que volia volar”, i el premi ASPID per a BJ Adaptacions..