L’empresa amplia el contracte de manteniment d’equips informàtics en el sector bancari per començar a prestar serveis també fora de Catalunya fins al 2015.

Group Saltó ha firmat aquest mes de juny un nou contracte amb una empresa d’origen japonès, líder en el sector de les TIC, per dur a terme els serveis de manteniment dels equips informàtics d’una de les entitats bancàries més importants dins l’àmbit nacional.

L’empresa ja ha posat en marxa la prestació d’aquest servei a Navarra i ho farà pròximament a les següents comunitats autònomes: Comunitat Valenciana, Aragó, La Rioja, País Basc, Cantàbria, Astúries i Galícia. El contracte, signat aquest any 2012, tindrà una vigència de quatre anys.

En la prestació del servei de manteniment d’equips, SALTÓ IT ofereix als seus clients una resposta ràpida, còmoda i segura. L’externalització d’aquest servei permet al client estalviar en infraestructures i gaudir d’una assistència tècnica personalitzada que dona resposta, en un curt interval de temps, a qualsevol incidència relacionada amb els equips informàtics, al hardware o al software. Es tracta, en definitiva, d’un servei indispensable per a aquelles empreses i grans corporacions l’activitat de les quals depèn del bon funcionament dels seus equips i sistemes.