Saltó IT va participar dijous en la cinquena Jornada Anual del Club de Lleida ESADE Alumni, impartida por Eduard Punset, “Som diferents de la resta dels animals?”, al Palau de la Llotja de Lleida.

L’advocat, economista i divulgador científic Eduard Punset va oferir aquest dijous a Lleida una conferència en què va desgranar les principals diferències entre els animals i els humans. Aquestes diferències són, principalment: la capacitat de crear xarxes socials i l’empatia, característica única del gènere humà que ens ajuda a posar-nos al lloc de l’altre i a cooperar amb la resta d’individus.

“Fora de la bandada no som res”

Punset va explicar que la bandada, l’associació entre persones, ens va ajudar en els nostres orígens a sobreviure davant de l’atac dels depredadors. Avui també és indispensable per créixer, viure i crear. A l’empresa, és eminentment necessari saber treballar en equip, cosa que encara no s’ensenya bé a les escoles. L’educació emocional, que aviat entrarà definitivament en el món pedagògic, ens resultarà de gran ajuda per afrontar amb èxit totes les facetes de la nostra vida.