Amb aquesta iniciativa vol garantir el contacte dels residents amb els seus familiars durant l’estat de confinament

Grup Saltó, empresa lleidatana de tecnologia, ha fet entrega de diverses tauletes a 300 residències de gent gran de Barcelona per tal de facilitar el contacte dels residents amb els seus familiars, en el marc de l’actual estat de confinament. Saltó, també ha donat assistència a aquells centres sense connexió a internet entregant tauletes amb targetes SIM incorporades que en permeten la comunicació.

Abans de l’estat d’alarma, molta gent gran de la ciutat de Barcelona ja eren usuaris de tauletes que els ajudaven a comunicar-se amb els seus familiars, una tasca en què venia treballant l’Ajuntament de Barcelona des de fa uns anys. Saltó, en el marc de la situació actual, ha adaptat aquestes tauletes i les ha distribuït entre residències de gent gran de la capital catalana per tal de garantir una bona comunicació entre aquest sector de la població i els seus familiars.

Amb aquesta iniciativa, Grup Saltó, posa al servei de la societat el seu llarg recorregut i experiència en la implementació de la tecnologia per acompanyar i millorar la vida de les persones grans i ajudar a fer front a l’actual crisi sanitària provocada per la Covid-19.