[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″ custom_padding=”20px|0px|54px|0px”][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” custom_padding=”20px|0px|27px|0px”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]Group Saltó serà present des d’aquesta setmana al Mobile World Congress (MWC 2018), que se celebra a Barcelona, amb l’objectiu de donar a conèixer un potent software per a empreses.

El projecte SOM, que ja està a punt per sortir al mercat, és un software que prioritza i assigna tasques i ordres tenint en compte quins són els perfils més adequats dels recursos a l’hora de resoldre incidències. El sistema també és capaç de millorar les rutes i d’ajudar cada treballador a gestionar el volum de treball que té assignat, cosa que és especialment útil per aconseguir una assignació intel·ligent i autònoma dels serveis tecnològics d’instal·lació, reparació i manteniment. Així, es tenen en compte les skills, la proximitat, els costos, etcètera.

Per aquesta raó, SOM és una plataforma desenvolupada de manera específica per a empreses de serveis, en les quals es important dur a terme una gestió més eficient i productiva de la feina.

 

Cap a la digitalització dels processos

SOM ha estat desenvolupat en col·laboració amb el centre tecnològic Eurecat i parteix d’una necessitat interna de la companyia. Jaume Saltó explica: “En vista dels bons resultats a la nostra empresa, hem decidit potenciar aquesta línia d’innovació per comercialitzar el software.”

Això no obstant —subratlla—, “aquest projecte no és un fet aïllat dins de Saltó, sinó que s’emmarca en un conjunt d’accions destinades a incorporar els últims avenços tecnològics que posicionen el grup empresarial com un important agent innovador en el seu sector”.

De fet, en el desenvolupament d’aquest software s’han integrat innovacions tecnològiques basades en algoritmes d’Intel·ligència Artificial, en la millora de la corba d’aprenentatge i en la usabilitat de les eines.

“També s’han usat metodologies àgils, adaptades a la investigació i a la innovació, que permeten accelerar la transferència tecnològica cap a l’empresa”, afegeix Xavier Domingo, responsable de la línia d’Intel·ligència Aplicada d’Eurecat.

Saltó va emprendre l’última fase del projecte fa un any. I ho va fer en el marc del programa +PIME d’Eurecat, juntament amb PIMEC.

L’estand d’Eurecat al Mobile World Congress 2018 és el CS20, número 41.
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]